Wczytuję dane...

Gwarantujemy szybką wysyłkę z naszego magazynu

Oferowany produkt jest nowy i nieużywany

Oryginalnie zapakowany

Z oficjalnej polskiej dystrybucji

532,10 PLN

Mocna maszyna do zgniatania ciasta z profesjonalnym, trwałym silnikiem o dużej mocy 1200 W

  • Masywna aluminiowa obudowa odlewana ciśnieniowo (lakierowana) zapewniająca dużą stabilność urządzenia
  • Solidny specjalny mechanizm zapewniający trwałość i wysoką wydajność urządzenia
  • Stała moc dzięki elektronicznej regulacji obrotów zależnej od obciążenia
  • 8 ustawień prędkości (0/1/2/3/4/5/6 + pulsowanie)
  • Płynny rozruch umożliwiający powolne mieszanie
  • Podświetlane pokrętło regulacyjne
  • Miska ze stali nierdzewnej o pojemności 5,0 litrów, do przygotowania maksymalnie 2,5 – 3 kg ciasta 
  • Uchylne, wielofunkcyjne ramię z mechanizmem odblokowania
  • Przeźroczysta pokrywa z otworem do napełniania (zdejmowana)
  • Wyłącznik bezpieczeństwa – działa w przypadku ramienia wychylnego
  • Odlewane ciśnieniowo aluminiowe haki do ugniatania – do ciężkich mas na przykład ciasta drożdżowego lub na chleb
  • Odlewane ciśnieniowo aluminiowe haki do mieszania np. ciastka, kruszonki i biszkopty
  • Trzepaczka ze stali nierdzewnej do ubijania jajek, śmietany i innych produktów
  • Zapewniona łatwość obsługi i czyszczenia
  • Stabilna i bezpieczna pozycja dzięki nóżkom na przyssawkach
  • Uchwyt do szybkiego mocowania  narzędzi
  • Solidne ramię przestawne(35°)

Zalety robota ProfiCook

  • Stała moc dzięki regulacji obrotów  umożliwia dokładne przyrządzenie masy, ciasta
  • Tryb pulsacyjny  pozwoli na całkowitą kontrolę nad urządzeniem, sprawdzi się idealnie gdy chcemy coś lekko rozdrobnić lub delikatnie wymieszać
  • 8 stopniowa regulacja prędkości pozwala na dokładny dobór obrotów do przyrządzanego pożywienia
  • Nóżki z przyssawkami zapewnią stabilność urządzenia
  • Solidna konstrukcja przekładni napędu  gwarantuje trwałość urządzenia
  • Duża ilość akcesoriów umożliwi zastąpienie wielu urządzeń jednym

Rodzaje końcówek i ich zastosowanie:

  • Hak do zagniatania i wyrabiania ciężkich składników takich jak ciasto na chleb, bułki, wyrabianie ciasta na makaron, pierogowe, drożdżowe, faworkowe, pierniki itp. oraz wstępnego mieszania składników.

  • Mieszadło do ucierania i miksowania średnich składników takich jak gęste kremy, ciasto na naleśniki, biszkoptowe, ser na sernik, pasztety, farsze, mięso mielone, lukru, nadzienia, eklerów, ziemniaków puree itp.

  • Trzepak do ubijania lekkich składników takich jak piany z białek, jajek, śmietany, kremów gotowych, budyniu, majonezu, musów, sufletów, panierki, wyrabiania lekkich ciast biszkoptowych bez tłuszczu itp.

8 biegów pozwala w optymalny sposób dostosować prędkość urządzenia do aktualnych potrzeb. Dodatkowo urządzenie jest wyposażone w bieg pulsacyjny.


Produkt został odznaczony certyfikatem FOCUS - TEST DEUTSCHLANDS BESTE
Test produktów

Certyfikat TEST DEUTSCHLANDS BESTE został przyznany na podstawie badań przeprowadzonych przez „Germanys best household electronics”. W ramach testu porównane zostały produkty z ponad 20 000 marek z 274 segmentów rynkowych.
Celem wyróżnienia „Focus” jest wskazywanie produktów cieszących się największym uznaniem konsumentów. Certyfikat przyznany jest na podstawie badań niemieckiego rynku i potwierdza wysoką jakość produktów a także świadczy o dużym zaufaniu konsumentów i renomie marki.



Polecamy