-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.Bomann
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Wysokiej klasy funkcjonalny robot planetarny do ciast, który sprawdzi się idealnie w Twojej kuchni. Ubija, miesza i ugniata ciasto. Skutecznie przyspiesza i ułatwia przygotowywanie deserów
Zagniatarka do ciasta KM 6030
- Urządzenie do zagniatania ciasta o dużej mocy 1100 W
- Bezstopniowa elektryczna regulacja prędkości
- Misa ze stali nierdzewnej o pojemności 5 litrów do przygotowania 2,5 – 3 kg ciasta
- Odlewane ciśnieniowo aluminiowe haki do mieszania – umożliwiają równomierne wymieszanie również większej ilości ciasta
- Odlewane ciśnieniowo aluminiowe haki do ugniatania – do ciężkich ciast, na przykład drożdżowego lub na chleb
- Trzepaczka ze stali szlachetnej do luźnych mas na przykład piany z białka lub ciasta biszkoptowego.
- Solidny specjalny mechanizm
- 35 stopniowe przestawne obrotowo ramię wielofunkcyjne
- Mechanizm odblokowywania ramienia wielofunkcyjnego
- Wyłącznik bezpieczeństwa
- Przeźroczysta pokrywa z otworem do napełniania
- Wyjątkowo łatwa obsługa i czyszczenie
- Odpowiednia stabilność dzięki nóżkom z przyssawkami
- Szybko działający uchwyt do oprawki narzędziowej
- 220–240 V, 50 Hz, 1100 W
- 350 x 320 x 210 mm; 4.6 kg
Rodzaje końcówek i ich zastosowanie:
-
Hak do zagniatania i wyrabiania ciężkich składników takich jak ciasto na chleb, bułki, wyrabianie ciasta na makaron, pierogowe, drożdżowe, faworkowe, pierniki itp. oraz wstępnego mieszania składników.
-
Mieszadło do ucierania i miksowania średnich składników takich jak gęste kremy, ciasto na naleśniki, biszkoptowe, ser na sernik, pasztety, farsze, mięso mielone, lukru, nadzienia, eklerów, ziemniaków puree itp.
-
Trzepak do ubijania lekkich składników takich jak piany z białek, jajek, śmietany, kremów gotowych, budyniu, majonezu, musów, sufletów, panierki, wyrabiania lekkich ciast biszkoptowych bez tłuszczu itp.
Wymiary: (ok. szer. x wys. x gł.)
- Produkt: 350 x 320 x 210 mm
- Pudełko: 410 x 364 x 248 mm
Produkt został odznaczony certyfikatem FOCUS - TEST DEUTSCHLANDS BESTE
Certyfikat TEST DEUTSCHLANDS BESTE został przyznany na podstawie badań przeprowadzonych przez „Germanys best household electronics”. W ramach testu porównane zostały produkty z ponad 20 000 marek z 274 segmentów rynkowych.
Celem wyróżnienia „Focus” jest wskazywanie produktów cieszących się największym uznaniem konsumentów. Certyfikat przyznany jest na podstawie badań niemieckiego rynku i potwierdza wysoką jakość produktów a także świadczy o dużym zaufaniu konsumentów i renomie marki.