Jajowar na 8 jaj i omlety ProfiCook PC-EK 1275
Dzięki ProfiCook PC-EK 1275 klasyczne francuskie śniadanie może gościć na twoim stole bez żadnego wysiłku. Pozornie proste ugotowanie jajka na miękko może być nie lada wyzwaniem. Nie dotyczy to sytuacji, w której korzystasz z jajowara. Urządzenie samo dopasowuje czas gotowania do twardości jajek. Musisz tylko wybrać czy chcesz ugotować jaja na miękko, średnio czy na twardo. Odmierzając odpowiednią ilość wody dołączoną do urządzenia miarką, umieszczasz jaja na podkładce i zamykasz urządzenie. Gdy jajka będą gotowe, urządzenie wyda sygnał dźwiękowy, aby móc go wyłączyć. Ponadto jajowar posiada demontowalną tacę do przygotowywania mini omletów.
Nieskomplikowana, prosta budowa i trwałe materiały sprawiają, że urządzenie długo i stabilnie pracuje. Dzięki nieprzywierającej powłoce, jajowar łatwo można utrzymać w czystości.
Najważniejsze cechy urządzenia do gotowania jaj, jajowaru ProfiCook PC-EK 1275:
- Obudowa ze stali nierdzewnej
- Przygotowanie do 8 jaj
- Demontowalna tacka do omletów
- Przełącznik włącz / wyłącz
- Sygnał akustyczny
- Demontowalny uchwyt na jajka
- Przezroczysta pokrywa wykonana z tritanu (bez BPA)
- Zlewka pomiarowa z jajkiem i nakrętką
- Płytka grzewcza nieprzywierająca
- Oznaczenia CE - spełnia wszystkie restrykcyjne normy UE
- Zasilanie: 230 V~, 50–60 Hz, 400 W
Wymiary urządzenia:
Wymiary: (ok. szer. x wys. x gł.) i waga
Jednostka: 225 x 185 x 130 mm; 0.7 kg
Opakowanie: 275 x 223 x 178 mm; 1.0 kg